info@liesbethbrinkhuis.nl

"Natuurlijk geïnspireerd"

Inspiratie voelt voor mij als vanzelfsprekend, natuurlijk is het er. Gevoed door de oneindige diversiteit van de natuur.

Beeldhouwwerk

Beeldhouwwerk

Naast schilder ben ik ook beeldhouwer. Het zijn twee liefdes die elkaar soms verdringen maar ook goed samengaan.

Mijn beelden zijn organisch abstract. Ik ga “in gesprek” met het materiaal en op zoek naar de spanning van lijnen en de contrasten van het ruwe materiaal en de bewerkte vorm. Ieder beeld moet verrassen, niet alleen mijzelf maar ook de kijker.

Objecten

Naast beeldhouwen in steen en hout vind ik het uitdagend om andere driedimensionale beelden te creëren en experimenteer ik met diverse materialen. Mijn objecten, die ik het liefst in series maak, omdat vanuit het voortborduren op een thema de meest verrassende resultaten ontstaan en de werken dan samen een groot kunstwerk vormen.
Schilderijen

Schilderijen

Als kunstschilder ben ik gespecialiseerd in abstracte kunst en moderne schilderijen. Abstract expressionistisch, zo wil ik mijn werk omschrijven. Aardetinten, organische vormen en texturen hebben mijn voorkeur. Deze “True colors” zijn mijn handschrift. Ik speel en experimenteer met verf en diverse materie. Vanuit een improviserende stijl laat ik me leiden door voorliggende en overheersende emoties en indrukken.

Contact

Geïnteresseerd in mijn werk? Of gewoon zin om kennis te maken en mijn atelier te bezoeken? Ik ontvang je graag. En twijfel je over de aanschaf van een echte Brinkhuis? Dan kijken we samen wat het best past in je woning of bedrijf. Een beeld of schilderij op zicht behoort tot de mogelijkheden en is altijd vrijblijvend en kosteloos.