info@liesbethbrinkhuis.nl

Objecten

Naast beeldhouwen in steen en hout vind ik het uitdagend om andere driedimensionale beelden te creëren en experimenteer ik met diverse materialen. Dat zijn mijn objecten, die ik het liefst in series maak. Voortbordurend op een thema ontstaan de meest verrassende resultaten die samen een groot kunstwerk vormen

“Veelzijdigheid… Waarom één ding doen als je meer kunt en leuk vindt”

“Al mijn werk ontstaat eigenlijk altijd intuïtief, vanuit gevoel en weten speel ik met vormen, kleur en materialen en is het, ook voor mij, telkens weer een verrassing wat er ontstaat. Tijdens het proces gaat het van, oh gaaf, he nee, zucht….., tot best mooi. Ja! Het resultaat is echter altijd abstract omdat dat nu eenmaal mijn voorkeur heeft.”

En Profil

Prijs: €295,- 

Draadsculptuur op hardhouten paaltje 150cm hoog

Aah

Prijs: € 150,- per stuk

Draadstaal abstracte objecten 

Draad sculptuur groep

Prijs: € 150,-  per stuk 

 

 

Teckel Takkie

Prijs: € 250,- 

Hoog 30cm, lang 75 cm en diep 5cm

Fantasie dieren

Prijs: € 225,- 

Magic animals, wat zie jij er in? 

Skippy

Prijs: € 225,-  Draadstaal sculptuur

Yes, abstract object

Prijs: € 150,-  Draadstaal sculptuur

Abstract sculptuur

Draad sculptuur op hardhouten paaltje

Zy-namiek

n.t.k.  Abstract beel, draadsculpture  

“Zy-namiek” (Zij-Dynamiek) H52xB40cm

Prijs: € 225,- 

Magic animals  Balans ……. in je leven, in werk, in je kunstwerk. Alle beelden uit deze serie balanceren op hun “voetstuk”

Contact

Geïnteresseerd in mijn werk? Of gewoon zin om kennis te maken en mijn atelier te bezoeken? Ik ontvang je graag. En twijfel je over de aanschaf van een echte Brinkhuis? Dan kijken we samen wat het best past in je woning of bedrijf. Een beeld of schilderij op zicht behoort tot de mogelijkheden en is altijd vrijblijvend en kosteloos.